НИЕ СЪЗДАВАМЕ

страхотни / функционални / динамични
със страст / за забавление / които работят.

~ EST. 2015 ~

Високите стандарти, които прилагаме водят до изключителна удовлетвореност сред нашите клиенти и за отрицателно време превърнаха името INSYS в синоним на качество и модерни технологии.

Кои сме ние?

С опитът, който натрупахме през годините решихме да създадем INSYS с основен акцент върху иновационните системи, за да реализираме проекти в областта на информационните технологии и за да развием ИТ и аутсорсинг индустрията в Бургас и България.

Какво правим?

INSYS изработва и интегрира иновативни проекти в областта на информационните технологии, които подчертават и залагат на ценностите на съвременния дигитален стандарт като функционалност, потребителско преживяване, комфорт, сигурност и качество.

Графичен дизайн

Създаваме брандове, които изпъкват пред своите конкуренти. Започваме от логото и след това изграждаме цялостна фирмена идентичност.

Уеб изработка

Ние изграждаме лесни за ползване сайтове с респонсив дизайн за смартфони и таблети с невероятна визия, които просто работят.

Дигитален маркетинг

Създаваме план, селектираме канали за реклама и определяме аудиторията. Структурираме работно табло за измерване на резултатите.

 
 

Нашият професионален екип ще се погрижи за всичко

От Вас се очаква само съдействие и добро настроение.

Ние разполагаме с най-лесната CMS система за управление на съдържанието.

За удобство на клиента, нашите професионалисти ще внедрят максимално лесна система за управление на Вашия бъдещ сайт.
Наред с това, дори и след завършване на проекта ние винаги оставаме на ваше разположение за поддръжка и допълнително възникнали корекции.