Какво е SEO On-Site оптимизация и как да я постигнем?

от INSYS / 20 юли 2017 / Публикувано в Новини

Създаването на нов сайт никога не приключва със самото създаване. След разработването идва една по-важна част и тя е утвърждаването на пазара. За да станете лидери в интернет пространството, трябва да разчитате на най-добрата SEO оптимизация и по-специално SEO On-site оптимизация.

Това са термини, които по-голямата част от аудиторията среща за първи. Не се притеснявайте, защото след броени минути ще бъдете напълно запознати с тези, на пръв поглед, сложни понятия.

Когато търсите нещо в Google най-често избирате първото или второто предложение на първа страницата. За да се стигне до такъв висок резултат, съответно вашият сайт трябва да бъде оптимизиран спрямо търсачките на Google, откъдето идва и съкращението SEO(search engine optimization).

Процесът по оптимизирането на една страница никак не е лесен. Състои се от различни настройки като най важната е On-Site оптимизация. Тя включва няколко основни неща, без които извеждането на първа позиция би било невъзможно.

За отлична On-Site оптимизация трябва да имате:

  • ключови думи
  • тагове
  • изображения
  • оптимална дължина на текста

 

Всяко едно съдържание, което е добро за SEO трябва да е на минимум 300 думи. Да съдържа ключови думи, по които ще бъде най-лесно открито. Да има изображения и така наречените тагове или подзаглавия, които са в по-голям шрифт и удебелени.

Спазвате ли тези основни критерия, може да разчитате на отлична SEO On-Site оптимизация и на задоволителни резултати в интернет пространството.

  • Pin It

РАБОТЕТЕ С НАС

Ще направим всичко възможно, за да създадем следващия ни най-добър проект!