• Petko D. Georgiev CEO @ The Company
       

    С опитът, който натрупахме през годините решихме да създадем INSYS с основен акцент върху иновационните системи, за да реализираме проекти в областта на информационните технологии и за да развием ИТ и аутсорсинг индустрията в Бургас и България.

УСЛУГИ

Графичен дизайн

Създаваме брандове, които изпъкват пред своите конкуренти. Започваме от логото и след това изграждаме цялостна фирмена идентичност.

Уеб изработка

Ние изграждаме лесни за ползване сайтове с респонсив дизайн за смартфони и таблети с невероятна визия, които просто работят.

Дигитален маркетинг

Създаваме план, селектираме канали за реклама и определяме аудиторията. Структурираме работно табло за измерване на резултатите.

Технологии

Езици Операционни системи Бази дании Системи за управление
Java iOS MySQL WordPress
JavaScript Android Oracle Drupal
C# Windows Phone PostgreSQL Joomla
CSS3 Linux Microsoft SQL Server Magento
PHP MacOS X CouchDB OpenCart
HTML5 Windows MongoDB WooCommerce

КАРИЕРИ

Стажанти

При нас има какво да научите.

Вие сте стажант и търсите опит за да надградите своите академични знания с практически задачи. В INSYS предлагаме стаж за подбрани учащи се или вече завършили студенти. Нашият малък екип е страхотно място за Вашия начален старт в кариерата.

Младши специалисти.

Време е да надградите нивото си.

Ако сте начинаещ в уеб дизайна и уеб програмирането в INSYS имаме място за Вас. Можем да предложим преквалификация и работа с гъвкави условия за наскоро завършили студенти както и за такива, които са в последната си година от бакалавърска или магистърска програма.

Експерти

Тук започва същинската работа.

Предлагаме възможности за кариера за опитни професионалисти, които се интересуват от присъединяване към силни екипи, имат желание за работа в динамична среда и непрекъснато предизвикателство.

РАБОТЕТЕ С НАС

Ще направим всичко възможно, за да създадем следващия ни най-добър проект!